fgn

 altijd een geweldige kans om geld te verdienen!


Huur een talent

Je bent op zoek naar iemand met talent. Een talent voor zaken waar je zelf minder bedreven in bent of waar je simpelweg geen tijd voor hebt.  Bij FeelGoodNederland (FGN) ben je aan het juiste adres. Wij verbinden talenten en mensen op zoek naar een talent, met elkaar in honderden categorieën. Wedden dat jullie er samen uitkomen?

Lees verder

Wat is FeelGoodNederland?

FeelGoodNederland is een enthousiast platform die kijkt naar de talenten van ieder individu. Het ene talent biedt de oplossing voor de vraagstelling van een ander. Wij bieden een platform waarbij iedereen mee mag doen; gediplomeerd of ongeschoold maakt voor ons geen verschil. Met jouw talent kan je andere mensen een dienst bewijzen. Klinkt logisch toch?

Lees Verder

Verhuur een talent

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Verhuur dan nu jouw talent. Via FeelGoodNederland kan je jouw talenten en ervaring omzetten in inkomen. Enthousiast. YES! Dat is mooi. We kunnen talent altijd gebruiken. Of je nu gediplomeerd bent of niet. Waag die sprong en plaats direct een gratis advertentie! 

Lees verder

Iedereen heeft talenten om te delen, jij ook!

FeelGoodNederland (FGN) is hét platform voor het delen van talent. Het is opgericht met de gedachte dat mensen in de nieuwe economie niet meer hun hele leven één beroep zullen uitoefenen, maar allerlei vaardigheden op verschillende manieren zullen inzetten om inkomen te behouden. Een talent is immers aangeboren en opleiding is op ons platform dan ook ondergeschikt. Het is vraag en aanbod van diensten tegen betaling. Wij bieden alle talenten in Nederland een podium om talenten te adverteren, samen te leren, elkaar te inspireren, maar vooral om hét te doen! Durf je talent aan te bieden en durf een talent in te huren. Kortom; DEEL! Die FeelGoodSamenleving realiseren we samen!

Wat onze talenten zeggen

Snato Smithy

Snato Smithy

Boekhouder

Bekijk profiel
Snato Smithy

Snato Smithy

Job Coach

Bekijk profiel
Margje van Weerden

Margje van Weerden

Advertentie teksten

Bekijk profiel
Sacha Menster

Sacha Menster

Web Designer

Bekijk profiel

aanbevolen feelgood-nederland poules


Voor vrijwel elke uitdaging bieden wij een oplossing in de vorm van talent. FeelGoodNederland beschikt over veel dienstverleners die we overzichtelijk hebben ondergebracht in groepen. Hulp is dichterbij dan je denkt.

Bekijk alle diensten

een FEELGOOD-samenleving realiseren we samen!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? 

FeelGoodNederland wil een positieve economie op gang brengen. Of je nu gediplomeerd bent of niet. Volg jouw innerlijke drive. Ontwikkel jouw talent. Ons platform is er voor jou en mét jou

Plaats je talent

Deel je kennis en ervaring met anderen

Werk maken van je talent en hier ook daadwerkelijk wat aan overhouden. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van een FeelGood-Samenleving. Slechts €10,- /P.J. 

Plaats je talent

Maak jouw droom waar!

Heb jij al jaren het gevoel een waardevolle bijdrage te kunnen leveren, maar nooit de stap naar zelfstandig ondernemerschap durven nemen? FeelGoodNederland is laagdrempelig en verbindend. The time is now! 

Plaats je talent

Vind het leukste talent om te delen

Op FeelGoodNederland vind je een berg aan talent. Geschoold en ongeschoold, een aangeboren talent of een ontwikkelde passie. Kijk rond en ontdek wat het beste bij jou past.

Zoek een talent

ISABEL HUURDE EEN TALENT VAN sACHA

noa2.jpg

Sacha heeft mij een fantastische privé yogales gegeven. Ik beheers nu eindelijk de asana's. En het koste mij minder geld dan naar de sportschool gaan. Dankjewel Sacha.

noa1.jpg

Leergierige opdrachtgever. Het gaf mij veel voldoening om Isabel privé yoga te geven. Ze boekte mij in de dal-uren dus ik kon een mooie prijs voor haar maken.

Onze missie voor 2016


 

WELZIJN & WERK voor alle inwoners van Nederland

Help mee aan onze missie & verhuur je talent

Zorg samen voor een FeelGood-Samenleving.

Met het verhuren van je talent maak je niet alleen anderen blij. Maar jezelf natuurlijk ook!

FeelGoodNederland - Dat voelt beter voor iedereen!